perjantai 3. toukokuuta 2013

Sujuuhan se!

Kulunut viikko on ollut sellaista härdelliä, että huh huh! Mä en ole kotona ehtinyt käydä kuin nukkumassa, joten koirien hoito on ollut aikalailla avokkini vastuulla. Koirat ovatkin olleet viikon ajan mukana terassin rakennuspuuhissa.

Tänään treenattiin kuitenkin ryhmätreeneissä hallilla. Yada toimi tosi kivasti, muutama nollaratakin tuli hyvällä vauhdilla :) Rata oli melko sujuva, kaksijalkainenkin sai sai (lue: joutui) ihan oikeasti juoksemaan. Vähän takaakiertoja ja takaaleikkauksia, kivasti meni! Kepittelytkin sujuivat hyvin. Edelleenkään en tosin voi vedättää kepeillä juurikaan, mutta täytynee nyt treenailla sitä verkkojen avulla.

Ellin kanssa tokoilin ja treenasin kontakteja keinun alastulolla. Ihan hyvin hakee jo sitä paikkaa (2on-2off), muttei kestä häiriötä ollenkaan. Nyt täytyisi treenata paljon avustajan kanssa, jotta pääsen irtaantumaan paremmin.

Treenien päätteeksi käytiin lammessa pulikoimassa. Tai siis, koirat kävivät. Autolla otettiinkin sitten pientä matsia jo... Huoh! Onneksi ketään ei sattunut ja sain irroitettua koirat toisistaan. Mistä lie sekin sai alkunsa. Automatka sujui rauhaisasti, kotona sainkin taas mennä erotuomariksi kun koirat yrittivät vielä tapella häkin seinän läpi. Mulla alkaa jo pinna kiristyä näiden neitien kanssa, ei tämä eristäminenkään kivaa ole.

Toivottavasti ensi viikolla ehtisin treenaamaan enemmän! Aktiviteettien puute heijastuu jo koiriin ja ne keksivät sitten kaiken näköistä mukavaa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti