maanantai 6. toukokuuta 2013

Huoltopäivä!

Itse kipitin aamulla kiropraktikon vastaanotolle laittamaan nikamat paikoilleen ja iltapäivällä vein koirat Niinan (Cani'n Care) käsittelyyn. Pari päivää makoilemmekin sitten sohvalla - tai sitten emme.

Molemmat koirat lämppäsivät juoksumatolla 15min (noin 5min käynti - 5min ravi - 5min käynti) ennen hierontaa. Elli oli tosi kiva matolla ja juoksi omatoimisesti. Yadaa sen sijaan sai hoputtaa ja kokoajan vahtia ettei se maleksi siellä ;)

Elli oli kireä selästä, mutta eipä se tullut yllätyksenä. Jotenkin aavistelin, että jumeja löytyy. Laitetaan ärtyisyys myös jumien piikkiin, ties millainen enkeli siitä vielä kuoriutuu kun saa jumit auki ;) Tällä kertaa Elli malttoi ihan kivasti olla aloillaan sen tunnin verran, mitä hieronta kesti. Yleensä Elli yrittää nousta kokoajan, ja kun se vähänkin tylsistyy tai hermostuu, alkaa armoton sijaistoimintojen sarja...

Yadakin jumitti vähän selästä eikä ihme sekään. Yadalla selkä on aina ollut ongelmallinen. Itseasiassa, nyt kun olisin reipas (ja saisin jostain vapaapäivän tai edes vapaa-aikaa), veisin molemmat kuviin (selkäröntgen)! Yadalle pitäisi se sirukin hommata, siinähän ne toki menisivät samalla kertaa.

Toivottavasti ehtisin treenailemaan ennen perjantain agitreenejä. Haaveeksi taitaa tosin jäädä. Jos edes kotona saisin jotain aikaiseksi, olisi hyvä :) Kontaktitreenejä olis tiedossa läjäpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti