sunnuntai 20. lokakuuta 2013

20.10. VAU

Ja todellakin, vau!

Elli yllätti tänään VAU:lla ykkösten agiradalla tekemällä nollan (LUVA) ja sijoittuen täten kolmanneksi. Ajan puitteissa ei ihan pärjätty muille sijoittuneille, mutta etenemä oli silti kohtuullinen. Rata oli ihan kiva, ei ihan ennalta arvattava, mutta riittävästi enenevä. A:n kontakti oli hyvä, radan lopussa olevan puomin alastulo sen sijaan ei ollut nätti. Koira jäi kykkimään kontaktille eikä malttanut laskeutua alas asti. Okei, itsekin seisoa kökötin siinä kontaktin edessä, joten ihmekös tuo. Tässä muuten menetettiin muutama sekuntikin... Hypyt sujuivat hyvin, putkiin oli kiva imu.  Varmistelin aika paljon, mutta ehdin silti hyvin ohjaamaan. Koira liikkui reippaasti (siis Ellin mittapuulla), joten en voi olla rataan muuta kuin tyytyväinen!


Päivä oli pitkä, joten kun vihdoin pääsimme Yadan kanssa starttaamaan kakkosten agiradalla, ei koira ollut enää parhaimmillaan. Lähdössä vähän kuikuili jotain, mutta lähti hyvin mukaan. Teki tosi hyvät kontaktit ja eteni hyvin. Muutama ärräpää meinasi kyllä lentää siinä vaiheessa, kun lähetin koiran mutkaputkeen ja valmistauduin seuraavaan hyppyyn, mutta koira tulikin takaisin putkesta. Kenties leikkasin liian rankasti putkelle..? Tai sitten se oli joku aivopieru. Noh, koira uudelleen putkeen ja hanaa. Muurin ja keppien jälkeen oli taas mutkaputki, josta koira sinkosi taas ulos siitä päästä, josta oli sisään mennytkin. Ma ei ymmarra... Noh, RV 10 ja AV yli yhdeksän sekuntia, joten radalta niukasti vajaa 20 virhettä. Huoh. Putkikämmejä lukuun ottamatta rata oli kuitenkin tosi hyvä, joten täytyy olla tyytyväinen tulokseen. Ja niitä kontakteja mä lähinnä vahvistelinkin, seuraavaksi vahvistan putkia. Ehkä se nolla lohkeaa ensi sunnuntaina LAU:lta!



Eilen käytiin muuten Marikan + Typyn ja Yojon kanssa metsässä lenkkeilemässä. Ai että, kun koirilla oli kivaa :) Ryhmälenkkejä täytyisi harrastaa useamminkin!

Huomenna olisi luvassa kraniosakraalihoitoa molemmille koirille. Torstaina olisi tarkoitus treenata ennen omaa koulutusryhmää. Jos oikein reipastun, käyn myös keskiviikkona hallilla... Lauantaina kuitenkin rally-tokokoulutusta Ellin kanssa ja sunnuntaina Lappeenrantaan agi- ja hyppyradalle Yadan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti