perjantai 4. lokakuuta 2013

Reeniä reeniä

Ryhmätreeneissä tänään kivaa radanpätkää. Pääsin kokeilemaan erilaisia ohjaustekniikoita, hyvää treeniä mulle. Jotenkin tuntuu, että välillä oon Yadan kanssa ihan lukossa, enkä tiedä miten ohjaisin... Nyt löytyi hyviä ratkaisuja, jotka olivat vielä kaiken lisäksi nopeita ratkaisuja :) Niistoa, takaaleikkausta ja vippiä. Puomia tein erillisenä, vielä on hiottavaa tuossa 2on2offissa. Ei meinaa peppu pysyä kontaktilla kun vauhti kasvaa. Plääh.

Juoksutin Yadaa omineni puomin alastulolla, joka oli maassa. Tsiisus, miten hyviä kontakteja!!! Kesti hyvin myös etupalkkaajalla. Ongelma lienee nyt siis kaltevassa tasossa. Jospa lähtisin pikkuhiljaa nostamaan puomin toista päätä ylemmäs? Vauhdilla ei ollut nyt mitään merkitystä, tulin kovaa tai hiljaa, lähettäen tai vierellä ohjaten, takaaleikaten tai tai tai - kaikki toimi!

Ellin kanssa samanlaista kontaktitreeniä maassa olevalla puomin pätkällä. No problem. Vähän keinua ja keppejä. Alkuun kepiteltiin kuudella kepillä, välissä 12:sta ja sitten taas kuudella. Alkuun meni hyvin, lopussa oli pakko laittaa yksi verkko kun alkoi tulla virheitä kolmannessa välissä. Lopetin hyvään suoritukseen ja totesin, että pari toistoa kepeillä riittänee. Huomenna siis kaksi, max. kolme suoritusta kepeillä ja sitten muihin töihin. Liika hiominen kostautuu ja alkaa tulla virheitä.

Oikein muksat treenit takana, nyt pötkötellään sohvalla ja syödään jäätelöä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti