maanantai 31. maaliskuuta 2014

Onnistumisen hetkiä

Viime torstaina saatiin ihania vieraita, kääpiöpinserin pentuja! Ja niitä oli p-a-l-j-o-n. Yada suhtautui pentuihin tosi kivasti, Elliä pidin hihnassa luottamuspulan takia. Ja hyvä niin, yrittihän se pari kertaa pistää pentuja matalaksi.Perjantaina käytiin aksaamassa hallilla ryhmätreeneissä. Yada teki kivaa rataa, kontaktit sujui ja oli nopeita. Keinulla tuli kerran läpi, mutta kyllä sitä vauhtiakin oli enemmän kuin normaalisti.. :) Avokulmakepeille treenattiin pakkovalssia, aika hassulta tuntui ohjata koiraa! Jätin helposti oikean käden ohjauksen pois, joten koirakin jätti sisään tultuaan seuraavan keppivälin pujottelematta. Kun sain käden pelittämään ja työnsin koiran seuraavaan väliin, ei kepeillä ollut ongelmaa. Persjättö keppien jälkeen sujui tosi hyvin, vedätystä sivulle ei kestänyt. Yada kestää sivuetäisyyden, jos se pysyy samana kokoajan, mutta tuollaisia yhtäkkisiä etäisyyden muutoksia pitäisi treenata vielä paljon.

Ellin kanssa ralliteltiin muutamilla hypyillä ja tehtiin puomia. Hidasta hidasta, huoh! Puomiakin täytyisi saada nopeammaksi, nyt hiipii alastulossa. Vähän fiilis lässähti, mutta treenien jatkaminen Yadan kanssa piristi.

Lauantaina käytiin moikkaamassa Ilonaa ja Daraa, ja sunnuntaiaamuna tarupi Väinöä! Käytiin myös lenkillä Väinön kanssa. Hyvin tytöt suhtautuivat pentuun, Ellikin osasi käyttäytyä. Yadalle piti pariin kertaan ärähtää jahtausleikkien takia. Pelleiltiinpä me yhdellä puun rungollakin, alla todistusaineistoa siitä. Hyvää treeniä syville lihaksille! Harmi, ettei Yadan onnistunut puun rungon ylitys päätynyt nauhalle.

[video tulossa]

Tänään käytiin rallattelemassa ryhmätreeneissä. Molemmat koirat toimi tosi kivasti! Mitä nyt treenit alkoivat massiivisella narttutappelulla, jossa osallisina (ylläri) Yada ja Elli. Huoh, kyllä oli lähellä etten kuristanut molempia! Molemmat ovat olleet vähän herkillä nyt, viikonlopun aikana on ollut useampia matseja. Niistä todisteena Yadan musta ja turvonnut rinta... :( Äksidentin vuoksi peruutin Yadan huomisen trimmiajankin, kun iho lienee vähän herkillä, Elli kuitenkin pääsee siistittäväksi. Treeneissä siis tänään ALO-luokan rataa. Yadan kanssa täytyy hioa eteen tuloa ja kontaktia, Ellille tekisi hyvää treenata etenkin perusasennon kestoa. Elli tarjoaa helposti maahan menoa, kun saa tarpeekseen istuskelusta. Ihan hyvillä mielin jään odottelemaan sunnuntaita, tosin harmikseni starttaamme Ellin kanssa ensimmäisinä. Yadan vuoro on puolivälin paikkeilla. Jotenkin kaipaisin vielä varmuutta kylttien suorittamiseen, siksi olisi ollut kiva nähdä pari suoritusta ennen omaa vuoroa. Mutta näillä mennään! Kovasti treeniä ja loput herran haltuun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti