maanantai 3. maaliskuuta 2014

Se on menoa nyt!

Aika löysästi ollaan otettu viime viikolla, itsekin olin flunssainen. Perjantaina käytin Ellin osteopaatilla. Alunperin käytiin tammikuussa vastaanotolla takapompun vuoksi. Nyt pomputtelua ei ole juuri ilmennyt - se on vähentynyt huomattavasti. Elli myös laukkaa enemmän vasenta laukkaa kuin ennen. Viime käynnillä sanomista oli oikeanpuoleisessa SI-nivelessä ja selkärangan keskivaiheilla. Nyt jumi löytyi kaularangasta ja vasemmanpuoleisesta SI-nivelestä. Samalla Hanna huomasi, että vasemman takasen luut ovat kovempia kuin oikeanpuoleisen. Tämä johtunee takapompun aiheuttamasta rasituksesta: kun Elli ei ota painoa oikealle takaselle, vasen rasittuu tuplasti. Ongelmat saatiin kuitenkin hoidetuksi, eikä se vasen SI-nivel lopulta tuottanut ongelmia. Hoitui kuin itsekseen. Kaularangan kanssa täytyy olla tarkkana, kun mulla ei ole varmuutta, onko jotain sattunut. Isku tai törmäys? Who knows, tuo kun on melkoinen rämäpää. Käytetään kuitenkin valjaita lenkkeilyssä, panta on käytössä vain kisoissa, treeneissä ja automatkoilla yms.

Kun Ellistä ei vikaa liiemmin löytynyt, käytiin heittämässä kevyt lenkki jo lauantaina. Koirat saivat olla vapaana, joskin vahdin, ettei Elli remua liikaa. 

Eilen illalla käytiin tekemässä pientä agitreeniä. Mukana hallilla oli myös vieraileva tähtönen Dara. Dara on x-rotuinen, mutta hyvin parson/wörkkityyppinen. Neitonen oli ensimmäistä kertaa hallilla, joten siihen nähden sujui hyvin. Päästiin jo kahden hypyn yli. Luolakoiralta putkiin meno ei tuottanut ongelmaa ;) Elliltä löytyi vauhtia, mutta muutaman toiston jälkeen huomasi väsymisen. Aloitellaan nyt kevyesti, yritänkin ehtiä hallille pari kertaa viikossa treenaamaan lyhyempiä pätkiä. Yada oli ihan tikissään, lujaa meni ja kesti puomilla ohijuoksun hyvin! Jihuu, ellei perjantain treeneissä tapahdu mitään dramaattista, lähden kisailemaan viikonloppuna erittäin hyvillä mielin :) Hieroin Elliä vielä iltasella, kävin selkää läpi ja vääntelin häntää. Kovasti näytti nauttivan.

Mutta sitten itse asiaan. Laitoin juuri ilmolomakkeen RT-kisoihin sisään, nyt se on sitten menoa. Starttaamme Ellin kanssa seuran hallilla 6.4. rally-tokon alokasluokassa. Kääk! Pienoinen paniikki iski päälle heti ilmoittaumismaksun maksettuani, enää ei voi perua. Eilen kävin läpi sääntökansiotakin. Nyt vaan hiomista, hiomista, hiomista... Hihnan kanssakin pitäisi treenata, se tuntuukin olevan koko alokasluokan vaikein juttu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti