perjantai 21. maaliskuuta 2014

Tuplanolla!

Päivityksiä taas vähän jälkijunassa, pahoitteluni.

Maanantaina 10.3. käytiin rallattelemassa Ellin kanssa seuran RT-treeneissä. Elli toimi tosi kivasti, tehtiin pientä ALO-luokan rataa. Eteentulo sujuu jo tosi hyvin pienellä apuaskeleella, ilman apuja jää hieman vinoon. Seuraaminen on ihan hyvällä mallilla, samoin sivulletulo. Hittolainen, jos ei saada hyväksyttyä tulosta niistä kisoista... ;)

Torstaina 13.3. käytiin tekemässä lisää RT:tä hallilla. Kävin molempien kanssa ALO-luokan kyltit läpi ja tein lyhyitä liikesarjoja. Yadalta alkaa sujua jo takaakierrot pelkällä käskysanalla "kierrä". Jee, nyt vasen täyskäännöskin sujuu kohtalaisen hyvin, samoin sivulletulo oikealta. Aina kun koiran mielenkiinto alkoi loppua (ts. treenikassin lelut kiinnostivat enemmän), otin koiran kainaloon ja vein sen odottamaan hallin reunalle ja treenasin Ellin kanssa. Pari kertaa tämän tehtyäni alkoi Yadallakin mielenkiinto säilyä ;) Haha, aika ilkeää, mutta välillä on oltava tuon Prinsessan kanssakin vähän napakampana. Elli teki kaikenkaikkiaan hyvää työtä, sen kanssa en nyt huolehdi enää. Ollaan aloiteltu AVO-luokan liikkeitäkin jo treenaamaan!

Perjantaina 14.3. käytiin agin ryhmätreeneissä. Ellin kanssa kuumentelua parilla hypyllä ja kontaktilla (A + keinu). Kivasti meni! Yada teki pientä radan pätkää ja vahvisteltiin A:n kontaktia. Ihan jees, melko hyvillä mielin lähdettiin Kotkaan kisaamaan su 16.3.

Starttasin Yadan kanssa kolmella radalla: agi - hyppy - agi. Ensimmäinen rata meni ihan persiilleen - yllätys sinänsä. Oli taas lähdössä vähän omituinen, eikä oikein lähtenyt mukaan. Keinullekin jäi varmistelemaan. Kepeiltä sitten vitonen, tuli pari kertaa ulos tokavikasta keppivälistä (vedätin sivulle), joten lopulta vedätin loppuun asti ja valssasin, jotta päästiin jatkamaan matkaa. Puomilta laskin aikalailla läpi, siitä johtuen sitten lensi seuraavalta esteeltä ties minne, enkä saanut vedettyä enää välistä vaan koira livahti takaakiertoon. Lopputulemana HYL.

Hyppärille lähdin jo vähän raivokkaampana, ja ehkä hyvä niin. Melkoista huutamistahan se rata oli "tänne, tule, mene"... Nollalla kuitenkin maaliin!!! Alun valssi venyi ties minne, mutta sen tiedostinkin jo rataan tutustumisessa. Siis sen, että se alun valssi epäonnistuu 110%:sesti :D Pussiin menoon olen tyytyväinen, koira suoriutui siitä yllättävän nopeasti. Kepeillekin ihan kiva suoritus, vauhtia olisi saanut olla hieman lisää. Keppien jälkeen omat pasmat meni ihan sekaisin. Keppien jälkeiselle hypylle oli tarkoitus tehdä vastakääntö ja seuraavalle hypylle takaakierto-niisto-persjättö. Vaan kuinkas kävikään, aloitin valssia ja hätäpäissäni vedin koiran esteen edestä ja heitin taaimmaisen siivekkeen taakse. Ja sekunteja kului, meni siihen itse tohellukseenkin jo aikaa! Aikamoinen räpellysnolla, mutta nolla kuin nolla. [ V I D E O ]

Vikalle radalle samalla raivolla ja päättäväisyydellä. Ja koirahan kulki! Tosin, alku oli aika tahmea kun koira pelkäsi kuuluttajaa, joka alkoi selostaa jotakin tiedotetta samaan aikaan kun lähdimme. Niin, ja se alun valssi venyi taaaas. Muuten kivat kontaktit (ts. vapautui käskystä), tuli aika hyvin haltuun ja irtosi sopivassa suhteessa. Kääntyikin ihan kivasti. Ja voi sitä riemua maalissa, TUPLANOLLA! :) [ V I D E O ]

Eihän noilla tuloksilla pröystäillä eikä niillä ajallisesti sijoille päästä, mutta kyllä voin olla ylpeä tuosta rimpulasta <3

Kuluvalla viikolla ollaan otettu aika iisisti. Itse toivun parhaillani rajusta vatsataudista, tämän päivän treenit jäävät siis ainakin väliin. Saa nähdä, jos lauantaina uskaltautuisi jo ulos ja vaikka vähän treenaamaan. Maanantaille olen varannut vapaavuoron, ja silloin tarkoituksena olisi tehdä agia ja rally-tokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti