sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Russells on ice part 2

Kuluneessa viikossa ei juuri hehkuttamista ole. Melko pitkälti ollaan möllötelty kotona - sohvalla ;) Kovat pakkaset rajoitti lenkkeilyä, parhaimmillaankin käytiin vain 15 - 20 min köpölenkkejä. Yadaa yritin topata parhaani mukaan, mutta aina se vain paleli...

Pakkaset laskivat sopivasti viikonlopuksi, joten käväistiin jäällä koirien kanssa lauantaiaamunaa. Puolisen tuntia käppäiltiin, koirat olivat ihan innoissaan. Voi sitä riemua! Käytiin eilen Yadan kanssa myös Helin koulutuksessa. Helillä oli kiva rallirata-treeni. Tuplaputkea ja kepittelyä. Yada kulki tosi kivasti: meni lujaa ja irtosi hyvin, mutta tuli myös haltuun tarvittaessa. Taisin itsekin ohjata ihan hyvin? :) A:n kontaktin kanssa oli jotain ihme säätöä, jouduin vähän jo ärähtämään. Ei kuitenkaan jääty hiomaan alastuloja. Täytyy yrittää ehtiä ensi viikolla käymään hallilla kontaktisulkeisissa. Ainiin, ja paikalla olo-treeniä tiedossa myös. Nyt vähän varasteli ja ennakoi lähdössä.


Tänään käytiin jäällä luistimien kera. Joku ihana aurasi eilen mönkkärillä retkiluistelurataa järvelle. Sitä baanaa on kyllä ihan kilometritolkulla <3 Koirat pysyivät hyvin poissa jaloista, yhteensä mentiin joku nelisen kilometriä - ja ihan hyvällä sykkeellä. Aika tehokasta liikuntaa koirille! Jalat huutaa hoosiannaa, toivottavasti huomenna kykenen kävelemään... Oon ollut luistimet jalassa viimeksi kerran vuosi - pari sitten, ja sitä ennen joskus koululiikunta-aikoina. Haha!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti