maanantai 20. tammikuuta 2014

Russells on ice

Pakkaset paukkuu edelleen, joten lenkkeily on ollut vähäistä. Yada on niin herkkähipiäinen, että palelee vaikka olisi plussakeli ;) Elli on vähän paksunahkaisempi, eikä esimerkiksi palele tassuista juuri lainkaan. Tai, ei ainakaan näytä sitä.

Muutama päivänä ollaan nyt käyty perinteisen maaseutulenkin ohessa jäällä rallittamassa. Kyllä mageempaa maisemaa saa etsiä! Meiltä on matkaa rantaan alle 2km, luksusta kaupunkiasumisen sijaan. Harmi, ettei rannassa saa kesäisin koiria uittaa. Lenkkeilystä vielä: hihnalenkkejä nuo eivät tarkene, joten siksi kaikki lenkit on pissalenkkejä lukuunottamatta tehty vapaana. Pääsevätpä juoksemaan niin ei tule kylmä. Koirilla ei näytä olevan vastalauseita vapaana oloon, onneksi suostuvat kulkemaan siitä huolimatta siististi myös hihnan päässä.

Jos sää lauhtuu, perjantaina voisi yrittää aksailua pitkästä aikaa. Viikonloppuna olisi myös Helin koulutus. Harmikseni huomasin, että VAU:n helmikuun kisat (8. - 9.2.) on peruttu. Voi räkä, nyt täytyy lähteä kuun vaihteessa Vantaalle, ettei nyt vallan erkaannu kisamoodista... :P

Ohessa kuvia tältä päivältä. Pahoittelen kuvan laatua, pokkarini ei parempaan pystynyt. Zoomi söi kaiken sen vähänkin laadukkuuden kuvista..












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti