keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pientä rataa

Eilen kävin Marikan ja koirien kanssa treenaamassa Ann Croftin pientä radan pätkää. Päällejuoksuja, saksalaista, niistopersjättöä, takaakiertoja, vastakäännöksiä ja vippiä.

Molemmat koirat teki hyvää työtä, Ellinkin kanssa sujui aika mallikkaasti. Keppien kanssa on vähän vääntöä: jos yhtään rynnin kepeille, Elli ohittaa toisen keppivälin. Jos sen sijaan maltan odottaa hetken pidempään, voin vedättää huolettomasti loppuun asti. En ymmärrä! No, ei voi muuta kuin ottaa kepit treenin alle, mutta näillä eväillä on nyt pärjättävä tämän viikonlopun kisat. Turha alkaa tässä vaiheessa säätämään keppien kanssa, pahimmassa tapauksessa pilaan koko pujottelun.

Yada meni kovaa ja kääntyi tosi hyvin! Lukitsi esteet megahyvin, jolloin sain tosin hyvin etumatkaa (ja mietintä aikaa, mitä tehdä seuraavaksi). Tein muutaman puomin alastulon, kerran taisi valahtaa vähän turhan alas, mutta muuten pysyi hyvin. Ongelma lienee siis nyt pelkällä A:lla, johon muutenkin suunnittelin juoksukontaktia tai ainakin todella nopeaa vapautusta 2on2offilta, ettei etupää kulu liikaa...

Ellin kanssa tein lopuksi keinua ja ihan perus hypylle lähetystä vastakäännöksellä. Keinussa ei ongelmaa, mutta piru vie, lähetys ei välillä ottanut onnistuakseen kyllä lainkaan. Muutamalla toistolla ja etupalkalla meni hyvin. Mun täytyy keskittyä kyllä ihan tosissaan Ellin kanssa nyt irtoamistreeniin, muuten olen pulassa sen kanssa kakkosten (ja kolmosten) radalla.

Tänään kevyttä lenkkeilyä, perjantaina ryhmätreenit jos pakkaset sallivat. Käyn vähintäänkin tekemässä jotain pientä ja helppoa, ellei muuta. Sunnuntaina sit Vuokkosille kisailemaan, Ellin eka startti kakkosissa!!! Matkaan lähtevät myös Marika ja Yojo, jotka starttaavat myös ekaa kertaa kakkosissa. Yadalle metsästelin juuri kolmosten kisoja. Vähän huonosti on lähiseudulla kisoja nyt helmikuussa, joten 9.2. täytyy varmaan pyörähtää uudelleen Vuokkosilla. Niin, ja onhan siellä seuraavanakin viikonloppuna 1 - 3 luokkien kisat, siellähän olisi puhdetta molemmille koiruuksille :)

Maaliskuussa alkaakin sitten tosi toimet ja ongelmaksi muodostuu ennemminkin, milloin pitäisi vapaan viikonlopun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti