sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Mistä sitä vauhtia saa?

Käytiin tänään hakemassa Ojangosta Ellille kaksi yliaikanollaa. Olihan se jo rataantutustumisessa tiedossa, ettei ylletä sinne vaadittuun 3,4m/s etenemään, mutta silti vähän kyrpii.

Ekalla radalla meinasin hävittää koiran jo kolmannen hypyn jälkeen, kun valssi valui pitkäksi. Ehdin korjata kuitenkin putken oikeaan päähän. A:lla hidas kontakti, muutenkin vähän nihkeää menoa. 30cm rimat veivät kyllä kaiken vähänkin vauhdin :( Kepitteli kuitenkin virheittä, perjantain treeneissä niissä oli ongelmaa. Maaliin tuloksella 1,07, yliajasta. Hittovie!

http://www.youtube.com/watch?v=P0MplWcGrK0&feature=share

Tokalla radalla vauhtia oli hitunen enemmän, muttei silti tarpeeksi. Yliaikaa 0,14s, kyllä v-tutti! Muuten ihan ok rata Elliksi, tästä on suunta vain ylöspäin. Ehkä jätän Ellin hetkeksi kisatauolle, ja jatkan yrittämistä syksyllä. Tällä välin ehtisi treenata vauhtia ja kestävyyttä... Tai jos sitä vielä Hyvinkäällä (22.2. RIIHI) kävisi yrittämässä :D

http://www.youtube.com/watch?v=NzxEsdph9Ts&feature=share

Viikonloppuna yritettiin olla reippaita, perjantai-iltana hallilla vapaatreeniä ja pientä rataharkkaa toisen ryhmän radalla. Lauantaina käytiin jäällä hiihtelemässä kera Marikan ja koirien. Nyt jos tuo lumentulo loppuisi, saattaisi jäälle päästä vielä luistelemaankin. Muutoin täytyy tyytyä suksiin.

Ensi viikolle ei ole sen suurempia suunnitelmia, perjantaina ryhmätreenit ja sunnuntaina pop up-möllikisoihin hallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti