torstai 6. helmikuuta 2014

Kalasaalis

Viikonloppuinen temppuinto on kestänyt, joten ollaan koirien kanssa treenattu ahkerast sisällä. Kierimistä, pujottelua... Yadakin on päässyt harjoittelemaan kierimisen alkeita - sen kanssa onkin vielä piiitkä matka edessä. Ei ole ihan helppoa opettaa kierimistä koiralle, joka ei siedä kyljellään tai selällään oloa. Elli on kuitenkin elementissään: kierimiset sujuu nyt molempiin suuntii, pujotteluun vaaditaan vähän vielä omatoimisuutta. Naksuttimen kanssa olen kouluttanut molempia, hyvin tuntuu toimivan! Yadakin suostuu syömään herkkuja naksun kanssa :) Temppuilun ja pelleilyn lisäksi ollaan treenattu tokojuttuja sisällä: sivulle tulo ja seuraaminen. Molempien kanssa ollaan ihan hyvällä mallilla, pidemmälle ei kyllä omistajan mielenkiinto meinaa riittää... ;)

Peruslenkkejä kummempaa ei olla tehty. Vähän hankijumppaa ja sen sellaista. Tänään käytiin aamulla jäällä käppäilemässä, ja Elli löysi kalan! Jäätyneen sellaisen. Otettiin myös muutamia sprinttivetoja, noin 60 - 100 metrin matkalla. Tasaisella noilla töppötassuilla ei kyllä paljoa eroa ole, Elli pysyi mukana tosi hyvin!


Varasin Ellille ajan Kivisen Hannalle tämän kuun loppuun. Elli pompottelee takajalkaa taas melko ahkerasti, joten täytyy hoitaa se kuntoon taas. Kai sen jumppapallonkin voisi kaivaa olohuoneeseen, doboilukin on nyt jäänyt vähemmälle. Niin ja pitäisi varmaan ottaa ryhmäpaikka CaninCaren dobotunnille, jotta tulisi säännöllisesti treenattua.

Perjantaina ryhmätreenit ja sunnuntaina sitten möllikisaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti