maanantai 23. syyskuuta 2013

Edistystä ilman epäilystä

Kerrankin voin hyvällä omalla tunnolla kehua, että edistystä on vihdoin havaittavissa Ellinkin kanssa. Tän päiväisissä vapaatreeneissä haahuiltiin hallilla. Vähän hyppyjä, kontaktit ja parit hyppytekniikkatehtävät videointia varten. Hypyillä Elli toimi megahyvin, irtosi kivasti ja kesti sivuetäisyyttä - wuhuu! A:n alastulokontakti oli ihan jees, vaikka hiiviskelikin alas. Elliä joutuu vähän hoputtamaan. Keinukin vähän tökki, oli hirmu hidas. Pitäisi treenata pelkkää vauhtia ettei mene ihan hiiviskelyksi. Alla todisteita siitä, että mun ei ihan oikeasti tarvi enää juosta puolen metrin päässä hypyssä ;) ... Vaikka ohjaus onkin muuten ihan sieltä ja syvältä, ei mitään päätä eikä häntää.



Videoitiin muutamat hyppytekniikkaharjoitukset, jotta pääsin analysoimaan tekniikkaa. Aikani pohdittuani ja katsottuani videota uudelleen ja uudelleen, täytyy todeta, että Elli on kehittynyt hurjasti. Ponnistusvoimaa tarvitsisi kuitenkin vielä lisää. Hyppykaari on hyvä ja Elli pyöristää selkää hypyn aikana. Hypyn päällä koira mahtuu hyvin kuvitteellisen "putken sisään". Pää pysyy hyvin  alhaalla ja nousee vasta laskeutumisessa. Suurin ongelma rimojen kanssa ei siis ehkä olekaan puutteellinen hyppytekniikka, vaan yksinkertaisesti se, ettei Elli osaa hakea ponnistuspaikkaa ollenkaan. Seuraavat kaksi viikkoa teenkin hyppytreeniä vain ja ainoastaan jumppasarjoilla ja innareilla. Joskos se siitä sitten...!


Yadan kanssa tehtiin kontaktitreeniä laatikolla ja targetilla. Hyvin sujui, muutamia turhautumisia lukuunottamatta :) Suunta on siis ylöspäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti