perjantai 13. syyskuuta 2013

Treenikärpänen

Mä olen kaivannut hallille jo monen monta päivää, tänään pääsin lievittämään pahinta agikaipuuta kouluttajan roolissa. Olipas kivaa... :)

Elli on lopetellut juoksujansa jo viikon ajan, joten uskaltautunen huomenna hallille.Ohjelmassa olisi varmaankin keppi- ja kontaktitreeniä. Huomenna olis myös pop-up möllikisat, mutta taidan hillitä intoni ja paneutua nyt perustreeniin. Etenkin, kun Elli tarvitsisi sitä palkkaamista joka välissä.

Parin viikon päästä mulla on melko leppoinen viikko tiedossa töiden puolesta, joten suunnittelin sinne jo 5 päivän keppien tehotreenin. Samalla treenaan kontaktit kuntoon, jos en Yadan niin, ainakin Ellin kanssa. Parasta tietty olis, kun saisin treenattua molempien kontaktit kisakuntoon!

Tänään kävin hakemassa appivanhempien russelin hoitoon ennen töihin lähtöä. Ilona majaileekin meillä sitten sunnuntaihin asti. Yada ja Ilona saavat hengailla yhdessä, Elli täytyy pitää erillään. Siitä puheen ollen, Yada ja Elli ovatkin ihmeen hyvin tulleet juttuun. Liekö syynä lisääntyneet vaparilenkit metsässä, jolloin nuo ovat saaneet purkaa energiaansa leikkien. Ulkonahan tappeluita ei synny, niin kauan kun tekemistä riittää. Toisaalta, syynä voi olla myös Yadan tärppipäivät, jolloin sekin pyrkii vain ja ainoastaan mielistelemään Ellille. Tytöt ovat saaneet nyt leikkiä sisällä tiukan valvovan silmän alla, eikä tappeluita ole syntynyt. En kuitenkaan vielä iloitse, sillä itku pitkästä ilosta, vaimitensenytoli.

Lauantaina laumaamme liittyy vielä loppuvuodesta kaks vuotta täyttävä kummityttöni Jasmin, joten eläintarhamainen meininki on taattu. Kiva lopetus superrankalle työviikolle ja yövuoroille ;)

-- Muoks. Tekstissä mainittu "tänään"-aikamääre viittaa torstaihin.Yövuorot aiheuttaa sekaannuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti