lauantai 14. syyskuuta 2013

Pop-up möllikisat

Seuralla järkättiin tänään (tai siis perjantaina, yötyöläinen taas päivän jäljessä...) "ekstempore" möllikisat. Eipä meitä kisailijoita montaa ollut, noin kymmenkunta, mutta ilmapiiri sitäkin parempi. Käveltiin yhdessä rataa ja mietittiin ohjaustekniikoita, kaikki kannustivat toisiaan. Alunperin suunnittelin treenaavani omatoimisesti, mutta laiskuuttani ilmoittaudun kisaamaan niin pääsin helpommalla. Hah, tai niin luulin.

Ellin kanssa mentiin möllirataa verkotetuilla kepeillä (6kpl verkkoja). Eka rata meni puihin jo heti kakkoshypyllä. En uskaltanut vedättää alussa, ettei rima tule alas, joten jäin vähän jälkeen heti kakkosella, enkä ehtinyt välistävetoon kunnolla. Loppurata oli melkoista räpellystä ja muutama rima tuli alas. Koira oli ihan kiinni kädessä eikä irronnut juuri yhtään, mutta kepit meni tosi kivasti. Puomin alastulolla vähän jäkitti ja jäi hitusen liian ylös, joten jouduin pyytämään tulemaan alemmas. Muuten oikein hyvä.

Toisella radalla menikin jo paremmin, lopputuloksena vitosen rima. Sekä ohjaajasta että koirasta löytyi enemmän draivia, jonka johdosta sain lähetettyä hypyille paremmin. Kepit ja puomi ihan superhyvät! Lopputuloksena kakkossija. Ei pitäisi paljastaa, mutta ei meitä möllikoirakoita enempää ollutkaan... ;) Elli sai vielä hetken kirmata metsässä Yojon kera ennen kotiinlähtöä. Kun tytöt näyttivät tulevan hyvin juttuun keskenään - ihme ja kumma - päätettiin Marikan kanssa koirapuistoilla joku päivä. Saa nähdä, kuinka paljon osumia silloin tulee.

Kotiin päästyäni vielä lenkkeilin terrierifarmin kera ennen työyöhön lähtöä. En tiedä, kuvittelenko vain, vai käyttäytyvätkö omat koirat paremmin hihnassa, kun on "vieras" koira laumassa. Välillä kun noiden omienkin lenkkeilyttäminen on yhtä säätöä, ja nyt kolmen koiran kanssa lenkkeily tuntuu niin helpolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti