maanantai 16. syyskuuta 2013

Edistystä(kö)?

Olin reipas ja suuntasin heti aamulla hallille treenaamaan Ellin kanssa. Mulla oli hyvä treenisuunnitelma, mutta samaan aikaan olin ihan ilman suunnitelmaa. Ideoita siis vilisi päässä yhden agiDVD:n innoittamana. Kepit ja kontaktit olivat ykkösroolissa, mutta hyppytreenin osalta päädyin takaakiertoihin ja takaaleikkauksiin.

Aloittelin kepit viidellä verkolla ja lopetin kolmeen. Siis mieletöntä, kolmeen! Pienet tuuletukset joutu kyllä vetämään ;) Elli yllätti totaalisesti. Vedätin kepit molemmin puolin ja vähentelin verkkoja aika tunteella. Yksi ainut keppivirhe tuli ja sekin rytmivirheen vuoksi kolmella verkolla. Elli haki hyvin ekan keppivälin ja pujotteli päämäärätietoisesti melko matalana. Jee! Seuraavissa treeneissä kyllä mennään neljällä tai viidellä verkolla, jotta saan vielä varmuutta kepeille ja pääsen treenaamaan sivuetäisyyksiä ja häiriötä. Kolme verkkoa (2 alussa ja 1 lopussa) tuntuu vielä vähän riskaabelilta. Oman mielenrauhan vuoksi sinne keskivaiheille tarvitaan vielä yksi verkko.

A:lla tuli ihan kivoja kontakteja. Alastulo on melko hidas, koska Elli joutuu todella tekemään töitä, että jaksaa pysäyttää itsensä alastulokontaktille. Ehkä kyseisen A-esteen pintakin on hitusen liukas, jonkin verran tuli poikkipuita nimittäin koiran varpaille... Kerran tuli alastulosta läpi, ja sekin vain siksi, että takaosa luiskahti maahan asti.

Lopuksi tein vielä kahdella hypyllä takaakierto- ja takaaleikkaustreeniä. Palkkasin ensin siivekkeen takaa maasta, jotta olisi imenyt enemmän hypylle. Lopuksi palkka kädestä. Ihan ok:sti meni, vauhtia ja varmuutta tarvitsisi vielä paaaaaljon lisää. Takaaleikkaustreenin aloitin palkkaamalla maasta hypyn takaa, mutta koiraan sain huomattavasti enemmän potkua, kun palkkasin kädestä heittämällä hypyn yli. Ihan vikaksi vielä lentäviä lähtöjä ja takaaleikkauksia, ja johan alkoi moottori pyöriä. Siitä olisi jo tarvinnut videomateriaalia, hienoa irtoamisia!

Hyvillä mielin kohti seuraavia treenejä :) Tälle viikolle suunnittelin vielä muutamat vapaatreenit. Perjantaina olisi seuran möllikisat, kai niissä voisi käydä tekemässä ainakin yhden radan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti