sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Aluevalmennuksessa

Torstaina treenasin vähän hyppyneliötä, kuten maanantainakin, mutta kolmella perushypyllä ja yhdellä putkella. Ei mennyt niin hyvin kuin viimeksi, mutta ihan kohtuullisesti. Tein myös parit takaakiertoharkat ja vähän keinua. Keinulla keskityin vauhtiin. Muutaman toiston jälkeen sujui tosi kivasti. Keppitreeni meni ihan persiilleen, jouduin hakemaan lisää verkkoja kokoajan. Taisin treenata lopulta 4:llä tai 5:llä verkolla. Jotenkin koira oli ihan pöhkö ja kadotti rytmin kokoajan pujottelun keskivaiheilla. Huoh, masennus...

Tän päiväisessä aluevalkassa (Tuula Suomalainen) oli kiva rata, jonka suoritin osissa. Elli eteni ihan mukavasti ja teki kivoja kontakteja. Irtosi hyvin hypyille ja putkiin, nyt täytyy alkaa treenata haltuunottoja. Muutamasti hiottiin yhtä valssihässäkkä-kohtaa, kun en saanut koiraa käteen kiinni. Lopulta tuli vastakäteen ja sain kohdan onnistumaan. Olisi aina jatkanut omatoimisesti hypyltä toiselle :)

 Ponnistuspaikat löytyivät hyvin, rimat olivat 5 - 10 senttisiä (ryhmässä oli 11kk vanha bortsu, joten mentiin koko poppoo laiskuuttamme samoilla rimoilla). Meille oikein sopiva korkeus! :D Lopuksi vielä pitkähkö eteenmenoharjoitus, joka sujuikin ihan superhyvin Tuulan palkatessa edessä. Elli haki esteet hyvin linjalta.

Ryhmän jälkeen treenasin Yadan kanssa vielä kontakteja. Pelkkää alastuloa tehtäessä teki kivoja 2on2offeja, koko puomilla teki täydellisiä juoksukontakteja. Argh! Se EI VAAN pysähdy, vauhtia on ihan liikaa. Hyvin hakee kuitenkin ihan alas asti. Mutta nyt on oltava tiukkana ja oltava palkkaamatta, täytyy pysähtyä. Aikani junnasin puomilla, välillä kävin tekemässä parit hypyt ja keppejä. Kepeillä kesti superhyvin vedätystä - jes! Pienen loppuverkan jälkeen näytin vielä Marikalle kontakteja puomilla. Välillä iski jo pienoinen epätoivo, mutta hyvinhän siitä selvittiin. Lisää treeniä, ja paljon.

Alkavalla viikolla en ehdi paljoa treenailemaan. Torstaina olisi tarkoitus käydä möllikisailemassa, kenties molempien kanssa, P-HAU:lla. Perjantaina sitten ryhmätreenit ja viikonloppuna vapaatreenejä. Sunnuntaina olis VAU:llakin möllikisat, vähän kuumottaisi lähteä sinnekin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti