keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Onnistumisia, finally!

Kävin aamulla pikaisesti hallilla tekemässä keppejä ja kontakteja.

Ellin kanssa aloittelin keppitreenillä. Aloitin neljällä ja lopetin verkottomiin keppeihin. Enpä olisi uskonut, että saisin kaikki verkot jo nyt pois. Eihän se verkoton suoritus varma ole, mutta pujottelee. Virheitä tuli paljon, mutta myös niitä onnistumisia oli. Aika paljonhan vauhti kärsii, kun verkot vähenee (hahah, ihan kuin syy ei olisi minussa :D), mutta muutamilla toistoilla alkoi sitä vauhtiakin löytymään.


Kontakteilla tuli ihan kivoja suorituksia, A:n alastulo on vähän hankala, mutta sujuu. A:ta pitäisikin treenata p-a-l-j-o-n, että koira saisi lihaskuntotreeniä samalla, ja jaksaisi pysähtyä 2on2offiin, vaikka vauhti on suurempi. Nyt alastulo on vähän hiipimistä...

Yadan kanssa aloitin kontakteilla ja treenasin alkuun pelkästään puomin alastuloa. Melko pian siirryin kokonaiselle puomille. Kyllä se pysähtyminen oli vaikeaa, etenkin, kun kepit häämötti kontaktin perässä, mutta mielensä maltettuaan Yada tarjosi ihan kivoja 2on2offeja. Kisoissa täytyy vetää varman päälle ja karjua "kiipee kiipee":tä, koska jotenkin tolla otuksella sumenee päässä kontaktin alastulolla.. Pysäytyskontaktit eivät todellakaan ole vielä vahvoja. A:lla ei jaksanut pysäyttää ollenkaan, vaan valui aina alas asti. Yksittäisenä alastulolla oli kuitenkin ok.

Yadakin pääsi kepittelemään lopuksi. Vedätinkin ihan kunnolla, mutta keppivirheitä ei tullut. Jihuu.

Huomenna sitten P-HAU:lle mölleilemään, perjantaina ryhmätreenit ja viikonloppuna vapaatreenejä. Ilmosin molemmat koirat tänään KSSK:n virallisiin kisoihin, joten nyt täytyy treenata täysillä, jotta saan Ellin kepit ja Yadan kontaktit kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti